– Välkommen ombord för att hämta kunskap och inspiration för att lyfta Gävleregionen ytterligare, hälsar Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig hos affärsnätverket effect plus+. Efter förra årets succé kan jag garantera att det blir två dagar full av inspiration, kunskap, kontakter och nöje.

Årets föreläsarna på temat "Människan i Centrum" är inga mindre än Kajsa Bergqvist, världsrekordhållare i höjdhopp, Statsvetare och krönikören Stig-Björn Ljunggren samt författaren som spränger gränser, Lina Forss.

Anmälningarna har rullat in i en strid ström och redan vid denna tidnings pressläggning var det nästa lika många anmälda som medverkande totalt förra året.

– Liksom tidigare så behöver man inte vara medlem för att delta på resan, däremot kan det vara en perfekt introduktion till att se vad man kan få för utbyte av nätverket, hälsar Nalle. Det här är också en perfekt paketlösning för de som vill ha årets häftigaste kickoff. Tillsammans blir det effect!

För mer information om kryssningen eller platsbokning se: http://www.effectplus.se

Nyfiken på när det blir av och vill veta mer om Effect Plus? Ring Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se