– Att bli ett Clarion Hotel känns helt rätt, säger Mikael Junger, VD för Clarion Hotel Winn. Vi har under de senaste åren gjort stora investeringar för att säkerställa vår position som ”stadens hotell”. Varumärket Clarion Hotel kännetecknas dessutom av förstklassiga affärshotell och det är ingen slump att vi under året har renoverat våra 63 affärsrum, avslöjar Mikael.

– Vi vill erbjuda våra kunder det bästa, hävdar försäljningschef Jonas Jonsson. Vi arbetar hela tiden med att alla våra gäster skall känna sig välkomna och tillgodosedda. I loungen finns trådlös uppkoppling och det informella mötet skall kännas som en självklarhet oavsett om man bara tar en fika eller skall njuta av våra menyer.

Jonas ser med tillförsikt på framtiden och är helt övertygad om att bytet från Park Inn till Clarion kommer att generera mycket positiva reaktioner. – Hotellet har ju i folkmun alltid kallats för Winn så det känns nu helt naturligt att namnet tas tillbaka. Om jag får sia om framtiden så tror jag att det här kommer att bli ett ”winnande” koncept avslutar han och ler.

-------------

Övergången från Park Inn till Clarion Hotel firar man genom att under maj månad erbjuda alla kunder boende för 400 kr/natt fredag till söndag. Erbjudandet gäller en natt fredag-söndag i mån av plats. Begränsat antal platser!
Uppge bokningskod ”Clarion Maj Gävle”.