– Det känns fantastiskt kul att vi har utvecklat samarbetet med BNT, och att de nu går in på en helt ny nivå för oss, och blir diamantpartner, säger Sven Engwall, marknadschef i Brynäs IF. Det känns extra bra för oss när vi hittar en stor partner i vår region som både har Brynäshjärta och inser vikten av att synas och samverka med Brynäs IF.

BNT har varit samarbetspartner till Brynäs IF sedan säsongen 05/06 och var en av dem som tecknade ett avtal för en egen loge i Läkerol Arena säsongen 06/07. Sedan dess har samarbetet hela tiden utvecklats till dagens nivå där logen i arenan finns kvar, men det nya avtalet omfattar så mycket mer, bland annat reklam på hjälmen, ledreklam i arenan samt ett antal event i samband med Brynäs matcher. Dessutom kommer BNT att inrätta ett stipendium som riktar sig till spelare i A-lag, juniorer och damer.
- Brynäs IF:s värderingar, att låta människor utvecklas inom föreningen, stämmer bra överens med det vi på BNT arbetar för, säger Stefan Nilsson, BNT. Det, tillsammans med att vi har vårt ursprung i Gävle och har sett hur mycket staden behöver Brynäs IF, gör att vi väljer att fortsätta utveckla vårt samarbete med Brynäs IF.

För ytterligare information, kontakta Sven Engwall, marknadschef Brynäs IF, på tel. 0736-33 33 45
och Stefan Nilsson, BNT på tel. 070 515 64 64.