– Ballingslövs utbud visade sig passa bättre för både oss och våra kunder än den tidigare köksleverantören. Dessutom har Ballingslöv också badrum och förvaring i sitt sortiment vilket gör att vi kan erbjuda kunderna en helhet, berättar Petter Mörck på Nordek.
– Ballingslöv är dessutom ett starkt varumärke som vi gärna förknippas med, fortsätter han.

Flera utställare fanns på plats under premiärkvällen. Mest populär var nog stjärnkocken Stefan Eriksson som lagade mingelmat i ett av de nya utställningsköken. Stefan driver Stefan Eriksson Matstudio i Stockholm, har komponerat för- och varmrätten på Nobelmiddagen 2008 och blev Årets Kock 2005. Intresset för både Stefan, maten och utställningen var stort.

- Vi har 110 anmälda här i kväll och det är allt från vänner och bekanta till affärsrelationer. Vi ser alla som presumtiva kunder förstås, säger Charlotte Lindström, marknadsansvarig på Nordek.

Nordeks ägare familjen Lindström har drivit verksamheten i drygt ett år nu. Mycket har hänt sedan de tog över. Till exempel har man utökat verksamheten med en SPA-del, rustat lokalerna och utökat sortimentet.

– I och med bytet till Ballingslöv hoppas givetvis på positiva reaktioner från marknaden. Vi gillar förnyelse och följer gärna trender och det gör många kunder också, avslutar Charlotte.