- Efter en fantastisk välordnad och inspirerad kryssning där nya kontakter från näringslivsregionen togs och med så många trevliga medlemmar i nätverket så kändes det självklart att bli medlem i effect plus+, säger Mikael Sundström på Arkitektkopia.

Arkitektkopia Gävle är en del av ett rikstäckande fullserviceföretag med fokus på färgstark exponering, dokumenthantering och kostnadseffektivitet som finns på 29 platser runt om i Sverige där de hjälper bygg- och fastighetsbolag, arkitekter, reklambyråer och marknadsavdelningar att utveckla, förpacka, dokumentera och synliggöra sina eller sina kunders idéer och varumärken.

Gå gärna runt på Arkitektkopias hemsida för att inspireras och bekanta dig med våra produkter och tjänster. Har du inget konto hos oss än föreslår vi att du öppnar ett bums. Det är busenkelt plus att du inte riskerar att missa några spännande nyheter eller fantastiska erbjudanden: http://www.arkitektkopia.se

Affärsnätverket effect plus+ satsar varje år på några få, egna större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshops samt resor kombinerade med gemensamt arbete bildar grunden. Dessutom ett antal medlemsevent under året.
Närmast: "Vinna eller försvinna Gävle…Borg - resan fortsätter":
http://www.effectmagasinet.se/articles/view/effectfull-eftermiddag-how-the-best-think-for-succes1

Som medlem har du exklusiv tillgång till vår hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Där kan du marknadsföra egna aktiviteter, rabatter, events och specialerbjudanden - direkt ut till medlemmarna. Informationen som publiceras där kommer även ut på veckobrevet. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se