– Medlemskapet är ett bra sätt att nu ta enkla snabba kontakter med ortens lokala företag, säger Robert Sivars Karlsson från Arbetsförmedlingen.
Vi behöver bra nätverk för att komma ut med information om vad vi gör och vad det kan betyda och utifrån det fundera på vad vi kan göra tillsammans. Vi vet också att det finns många funderingar om vad vi gör som vi kan lufta på ett enkelt sätt.

Arbetsförmedlingen i Gävle är en arbetsplats med ungefär 150 medarbetare. I verksamheten inryms kontakter med cirka 3 500 olika arbetsgivare och 11 000 arbetssökande, varav 7 000 anses kunna ta ett arbete omgående.

Under 2012 fick de in 6 577 lediga platser till arbetsförmedlingen och det var det 7 769 personer arbetssökande som fick arbete under året.

– Vi ser fram emot ett givande och tagande för allas bästa, hälsar Robert.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se