– Vi arbetar med relationer som ge effekt. Events, möten och utbildningar hör till vår kärnverksamhet. Att vi nu kan hjälpa våra medlemmar att sprida sina egna nyheter, inte bara till övriga medlemmar, utan om de så önskar även till flera andra kanaler, ser vi som ett stort mervärde.
Läs effect+magasinet här: http://www.effectmagasinet.se

effect+magasinet publiceras i samarbete med nyhetstjänsten SvenskPress.se
Nästan lika enkelt som användarna publicerar sina artiklar på SvenskPress.se kan de nu, precis som effect + starta en egen tidning via pressystemet.

Tidningsutgivaren använder sina egna artiklar men kan också använda vilka som helst av alla hundratals skribenter som är anslutna till tjänsten. Vilka som skall ligga i topp, och i vilken ordning, bestämmer naturligtvis utgivaren själv som redaktör.

Under några enkla inställningar administrerar utgivaren logotype/sidhuvud, sätter färger och anger typografi. Allting anspassat för maximal användarvänlighet och enkelhet liksom att den nya tidningen får en snygg grafisk layout samt från grunden är optimerad för sökmotorer och tolkas rätt och riktigt i alla moderna webbläsare oavsett plattform.
För att kunna starta en egen tidning måste redaktören ha minst en skribent registrerad på SvenskPress.se

Några andra titlar som är publicerade via samma system:
http://www.gestrikemagasinet.se
http://www.sportidrott.se
http://www.foretagsbladet.se
http://www.halsasverige.se


Starta egen tidning här:
http://www.svenskpress.se/pages/view/starta-egen-tidning