Har du funderingar på att göra affärer i eller med Indien? Gör du kanske affärer med Indien redan idag men vill lära dig mer om normer, osynliga koder, kommunikation, förhandlingsteknik och Do's & Don'ts? Har du kanske erfarenhet av att göra affärer med Indien och är villig att dela med dig av dessa erfarenheter till andra företagare i Dalarna för ett starkare näringsliv?


Vad består affärskulturen i Indien av?
Att ha koll på affärskulturen i internationella affärer är nyckeln till framgång men det är svårt att läsa sig till. Handelskammaren och Exportrådet bjuder tillsammans in till denna affärskulturpub med fokus på Indien.
Vi har valt pubmiljön för att affärskultur delvis handlar om det sociala runt affären. Affärskulturen formas av många samhällsfaktorer, är i delar underhållande och pubformatet syftar till ökad interaktion med talarna såväl som nätverkande mellan deltagarna.
Vi inleder med en översikt av viktiga faktorer för att lyckas med affärer i Indien. Det blir dels en live presentation från Exportrådets kontor i Delhi via Internet, dels en presentation av Sweden-India Business Council representant på plats. Efter introduktionen finns möjlighet till att ställa frågor och boka enskilda konsultationer för annat tillfälle. Har du inte möjlighet att närvara på Pitcher's i Falun denna dag kan du ändå ta del av webbpresentationen via Internet. Meddela vid anmälan så får du instruktion och kod.
Eftersom export och import engagerar och därmed kräver kunskap om affärskultur i flera delar av ett företags verksamhet erbjuder ett specialpris om ni går två eller fler från samma företag.

Medverkande är Anders Malmström Exportrådet, Handelssekreterare Indien, Håkan Kingstedt och Robin Sukhia, Sweden-India Business Council.
På plats finns även Anders Granbom, Exportrådet och Handelskammarens regionchef i Dalarna, Louise Modigs.

Praktisk information:
Plats: Pitcher's i Falun, Holmgatan 15
Datum och tid: 23 oktober, kl.15.30-17.00 med möjlighet att stanna kvar
Pris: 300 kr för Handelskammarens medlemmar, 400 kr för övriga
Två eller fler representanter från samma företag: 450kr/företag för medlemmar, 600kr/företag för övriga

Anmälan till aktiviteter@mhk.cci.se senast 19 oktober

Mer info
Handelskammaren: http://www.mhk.cci.se
Exportrådet: http://www.swedishtrade.se
Swedish-India Business Councils: http://www.sibc.se