– Jag hoppas att mitt medlemskap i effekt plus+ ska leda till att fler personer kan ta del av de här produkterna. Jag hoppas kunna bidra till att medlemmar av effekt plus+, blir piggare, sover bättre och håller sig friskare. Jag hoppas också få kontakt med personer som också är intresserade av hälsa och som dessutom vill utöka sitt sortiment, för bättre ekonomi säger AB Naturens Allé ansvarige Lena Moberg.

AB Naturens Allé är ett företag som arbetat inom hälsobranschen i över 30 år. Sedan 6 år har vi marknadsfört tyska patenterade näringsprodukter som är framtagna av tyska läkare. Vi marknadsför produkterna just nu från Borlänge i syd till Luleå i norr, men området utökas hela tiden.

Produkterna bygger på den senaste forskningen. Med högsta kvalitet och med fokus på att näringstransporten ända ut på cellnivå, uppnås effektivt. Produkterna tillför den näring som saknas i maten. Produkten är inte så känd i Sverige men många av de idrottsmän som deltar i OS från Österrike, Schweiz och Tyskland använder produkterna bl a för att syreupptaget och återhämtningen blir bättre. Under alla mina år inom hälsobranschen har jag inte fått så bra hälsoresultat som med dessa produkter.

För mer information kontakta:
Lena Moberg
070-5198790
http://www.774674.well24.com

Om effect plus +:
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se