Egentligen är jag en produkt av 1970-talets gröna våg, när många stadsbor sökte sig ut i naturen för att få ett sundare och naturnära liv. Mina föräldrar flyttade ut från Stockholm till Kungsgården nära Sandviken, där de köpte ett litet lantbruk. Pappa som var arkitekt blev bonde, medan min mor, som var gymnasielärare, fick en tjänst vid skolan i Sandviken.

Själv har jag varvat utbildning, yrkesarbete och barnledighet och är numera registrerad fastighetsmäklare efter 2 års studier och examen från Högskolan i Gävle. Beslutet att starta eget kom efter att jag varit anställd fastighetsmäklare i ett halvår.
Och givetvis har jag då och då nytta av min tekniska bakgrund, inte minst när det gäller tillståndet på befintligt plåtslageri!

Egentligen gick allt förvånansvärt smidigt. Det tog 14 dagar att få igång kontoret hemma i villan med kontorsutrustning, dator och programvaror - och under tiden lyckades jag hitta mina första egna kunder!

Det är spännande att vara lite av en uppstickare gentemot de etablerade mäklarfirmorna, och jag har förstått av mina kunder, att jag visar större engagemang för deras objekt än Karlsson och Andersson hos Stora Mäklarkedjan.
Att jag känner regionen utan och innan är ju bara naturligt, eftersom jag kom hit när jag var 10 år, och har sedan bott här hela mitt liv.

En annan fördel har jag också - Jag är kvinna! - Som du säkert vet, så säljer tjejer hem, medan grabbar säljer hus!

För mer information, kontakta gärna
Kerstin Oskarsson
0290-32374 eller 070-6592374
kerstinsmaklarservice@gmail.com
eller gå in på hemsidan
http://www.kerstinsmaklarservice.se