– Solfilmsmontage är inget lätt arbete då de specialfilmer som används är väldigt känsliga för skräp och damm under montagearbetet, säger Ronnie Gillving som har lång erfarenhet och bred kunskap inom den typen av montage på 4Sign.
– Här krävs kunnig personal, extremt rena ytor och närområden för ett gott slutresultat, tillägger Håkan Sundström, produktionsansvarig på 4Sign. Vår personal är högutbildade för denna hantering vilket ger kunder en tillfredsställande slutprodukt.

Solfilm på fordon appliceras med följande effekter:

* Förbättrar bilens utseende
* Minskar solvärmen
* Minskar insyn i bilen
* Ger viss ökad säkerhet
* Ger UV-skydd som minimerar blekning på interiören
* Reducerar bländning och reflexer från solen och strålkastare
* Ökar värdet på bilen


4Sign är Nordens största entreprenörkedja av omprofileringar. Vi levererar kompletta omprofileringstekniska tjänster och entreprenader i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Genom utveckling och samverkan med kunder, leverantörer och andra aktörer bidrar vi med effektiva, smidiga och synbara omprofileringar. 4Sign har cirka 200 medarbetare runt om i Sverige och Norge med kompetens inom skylt-, dekor- och profilproduktion.

4Sign i Gävle har sedan 1987 tillverkat och levererat fordonsdekor, skyltar, roll-up, mässmaterial, banderoller och solfilmsmontage till nöjda kunder i Gävle Kommun, Gästrikland och närliggande områden.


För mer information se: http://www.gavle.4sign.se

eller kontakta någon av oss på: 026-123940