4Sign kedjan har under helgen 18-20 februari samlats och gjort en stor omprofilering tillsammans för en av våra aktörer i Norge.
Under 48 timmar skulle 420 fordon byta logo profil samt byte av ett 20-tal fasadskyltar.

- Vi var 5 stycken montörer från Gävle på plats i Bergen, berättar Robert Pettersson från 4Sign i Gävle. Vi går från klarhet till klarhet, då kedjeverksamheten med tillhörande utveckling och utbildningar i materialhantering ger klara resultat i samkörningar som den här.

BKK Bergenshalvöns kommunala kraftbolag med huvudkontor i Kokstad Bergen och 1100 anställda byter hela sin profil.
Uppdraget gick till 4Sign Norden där 4Sign Bergen har huvudansvaret för tillverkningen och organisationen av detta gigantiska uppdrag.
Under 48 timmar så byttes den gamla BKK profil ut mot en ny modernare logoprofil.
Sverige representerades av montörer från Gävle, Borås, Skövde och Mjölby, totalt 30 montörer hjälptes åt att ta bort befintlig profilering och montering av den nya.
4Sign Bergen tillverkade 2500 printade och konturskurna BKK logos samt ett 20-tal LED belysta fasadskyltar under en 14 dagars period allt för att färdigt material skulle finnas tillhands inför den stora bytarhelgen.

BKK Bergens ledning är imponerade av 4Signs effektiva sätt att producera och organisera den kolossala logistik som krävs för att genomföra ett sådant här uppdrag på så kort tid - åter igen ett bevis på att 4Sign är att räkna med vid omprofileringar.