Gävle teater satsar på Johan Wellton och Varieté Royale
Johan smälter väl in i traditionen av varieté och cirkus på Gävle Teater, säger Anders Weick som är intendent på teatern och fortsätter, jag stötte på honom redan under gymnasietiden i slutet av 90-talet och har följt hans utveckling genom åren. Det jag gillar hos Johan är att han är envis och modig, han utmanar sig själv genom att hela tiden höja ribban för vad som är möjligt. Därför är det roligt att ännu en gång få vara delaktig i hans varietéäventyr genom att erbjuda Gävle Teater som spelplats för Varieté Royale.

Sparbanksstiftelsen Nya och Swedbank
Jag hade ingen aning om vem Johan Wellton var innan Eldklotet i våras, säger Mikael K Andersson från Swedbank, men jag blev väldigt imponerad av hans framträdande där och pratade direkt på plats med honom om att göra något för bankens kunder i samband med höstens varieté. Det fanns ju redan en koppling genom att Sparbanksstiftelsen Nya finns med som finansiär i projektet.

Som chef för Private Banking i Gävleborg strävar jag efter att hitta aktiviteter som kan addera nya värden i kontakter med våra kunder, mervärden som kan bidra till att förbättra deras livskvalitet, fortsätter Mikael. Vi vill erbjuda kunderna det bästa inom olika områden och när det gäller biljetter till Varieté Royale så är vi helt övertygade om att vi träffat rätt. Eftersom det varit stor rusning efter biljetter till de öppna showerna, så innebär det ju ännu större värde när vi kan erbjuda möjligheten att få vara med under en VIP-föreställning dagen innan premiär.

Extra föreställningar
– Vi kommer att bjuda på mycket atmosfär och magi i en exklusiv förpackning, säger Johan, som är mycket glad över att premiären hålls på Gävle Teater. Från 28 november till 2 december samt 11-12 december spelar vi 8 shower på Gävle Teater, något som är ganska ovanligt för den här typen av produktioner.

Läs mer om årets show på http://www.varieteroyale.se
Vi ses på teatern!